Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De informatie op deze website is ten alle tijde onvolledig en puur informatief bedoelt en is in geen enkel geval bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Uiteraard besteden wij veel zorg en aandacht aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website en streven wij er naar om deze website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks dit bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Uiteraard zullen wij zodra een fout of onjuistheid ontdekt wordt, deze verbeteren.

Het gebruik van enige informatie op de website en eventuele beslissingen, die u op basis van die informatie neemt, gebeuren onder uw eigen verantwoordelijkheid. Bij gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten is het belangrijk om zo snel als mogelijk contact op te nemen met je eigen huisarts of ander behandelde arts. Overleg dus altijd gewoon eerst even met uw eigen huisarts of behandeld arts.

www.Goji-Bes.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van informatie die door www.Goji-Bes.nl op deze website wordt gegeven. www.Goji-Bes.nl wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website en de informatie van websites door derden waarnaar wordt verwezen op deze website middels links (verbindingen).

Verwijzingen of links (verbindingen) naar websites door derden of bronnen die geen eigendom zijn van www.Goji-Bes.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze website. www.Goji-Bes.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. www.Goji-Bes.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen. www.Goji-Bes.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en met gebruik van deze website, wordt door ons uitdrukkelijk afgewezen.

Eventuele type-fouten zijn voorbehouden.