Recepten met Goji bessen

Goji bessen recepten

Goji bessen bevatten ongeveer 12% proteinen en 325 calorieën per 100 gram. Goji bessen helpen bij het afvallen. Goji bessen behoren tot super gezond eten, als je meer over de werking van de Goji bessen leert, kom je daar zelf ook achter! Fruit is gewoon heel erg gezond!

Eenvoudig Goji bessensap

Een van onze favorieten! Neem een handvol Goji bessen en laat ze een poosje weken (wellen) in water of vruchtensap. Je kunt ze laten wellen zolang als je wilt. De Goji bessen zijn rijk aan vezels, anti oxidanten, mineralen en zijn zeer geschikt gewoon als tussendoortje of voor de lekkere trek.

Goji bessen cocktail

Voor een unieke ervaring in FYTO voedende energie, die je door je lichaam voelt gaan als een energie boost en je met vreugde vervult. Deze drank doet zijn werk op cellulair niveau. Neemt gelijke delen Goji bessen, bosbessen, kersen, perziken, appels, bramen en frambozen (ze zitten allemaal boordevol antioxidanten!).

Mix de vruchten in een blender met een kop water of vruchtensap. Schenk de cocktail in een mooi glas en geniet van dit heerlijk energie-elixer. Als extraatje kun je de bovenkant bestrooien met gehakte pijnboompitten en cacaopoeder.

Goji in salades

Laat de Goji bessen (eventueel samen met rozijnen) even in wat water wellen. Mix daarna aantal bessen door je favoriete salade.

Goji in muesli

Meng 15-30 gram Goji bessen samen met mueslie tot een voedzaam ontbijt.

Goji thee

Laat 15 gram gedroogde Goji berries een paar minuutjes koken. Laat daarna de thee nog even trekken. Goji bessen helpen bij afvallen daarvoor wordt Goji thee gedronken om dus wat gewicht te verliezen, ook helpt het bij een hoge bloeddruk en stabiliseert het je bloedsuikerspiegel. Kortom, iedere dag een kopje Goji thee is een prima en gezonde start van de dag.